top of page
Digital art exhibit
Green Juices
Szerző képeeugeniasarahlee

Szolgálati közlemény

Sajnos a többedik esetben fordul elő az utóbbi időben, hogy a webshopban leadott rendeléseket a magyar vámhatóság indokolatlanul magas vámmal sújtja, ezért úgy döntöttem, hogy minden áru árának a felét kell csak fizetnie a vásárlóknak. Ugyanakkor, ezek csupa koreai betűvel ellátott termékek, szükséges a használatuk magyarázata, ez pont ugyanannyiba kerül, mint a termék engedményes ára.

Két külön számlát adok az áru áráról, illetve a tanácsadási díjról. Nyugodtan lehet külön -külön fizetni őket, csak az a kérésem, hogy közvetlenül egymás után, a keveredés elkerülése érdekében.

Ha szükségesnek mutatkozik, a szállítási költséget is külön fogom leszámlázni, mert akadt, akinek dupla vámot szabtak ki rá. Mert csak, mert megtehetik.🤬

Remélem, így megoldódik a dolog. Aki a "tanácsadási" részről nem kér számlát, az kérem, hogy jelezze a vásárláskor. A rendelés, az áru ára és a tanácsadási díj kiegyenlítése után válik fizetetté. Egy árut már átírtam, mellékelem a fotót.

90db-os havi főzet a minta. Eddig az ára 140.000ft volt szállítási költséggel együtt. Most, 70.000ft szállítási költséggel együtt és külön fizetendő utána 70.000ft tanácsadási díj, ami nem tartozik semmilyen magyar hatóságra.

A képen látható, vonallal áthúzott ár a termék+a tanácsadás ára, ezt kérem fizetni(!), lehet egymás után is két külön fizetéssel. Ugyanakkor, a termék ára a felére esett, a Shinki co.,ltd. az áru áráról ad vámszámlát.☺️

206 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page