top of page
Digital art exhibit
Green Juices
Szerző képeeugeniasarahlee

A zsírmáj betegség és tünetei

Frissítve: 2022. dec. 6.

Két típusát különböztetjük meg, a túlzott mennyiségű, rendszeres alkoholfogyasztás okozta zsírmájat és a stressz alapút.

Mindkét esetben, a máj méregtelenítő képességének drasztikus csökkenéséről van szó és a mérgező anyagok felhalmozódásáról a szervezetben, amelyre az szervközti háj építésével reagál, úgymond megpróbálja "becsomagolni" a felhalmozódott káros anyagokat, ám ezzel csak tovább rontja a máj funkcióját. Mivel a máj az öt fő szervrendszer közé tartozik a koreai orvoslás szerint, áttételesen az egész test-tudat egység egészségi állapota jelentősen romlik, mintha folyamatosan egyre koszosabb környezetben használnánk a testünket, sem kívülről, sem belülről soha meg nem tisztítva azt. Egy idő után mindenünk megbetegedne, ellepnének bennünket a paraziták, de mi egyre több és több koszt ennénk és innánk, mert azok ideig-óráig elfedik a testi-lelki fájdalmainkat. A lassú öngyilkosság egyik tipikus példája ez a folyamat.

Mindazonáltal az ördögi kör megszakítható, gyógyfőzet segítségével a károsodások is visszafordíthatóak. Gyakran jelentkezik ez a tünetegyüttes olyan embereknél, akik hirtelen haragúak, a hánühák szerint túl sok bennük a tűz.

Három hónapos, hatvan darab/hó egyéni energetika alapján készített gyógyfőzet van rá, kicsit más, ha sokat iszik valaki, kicsit más, ha egyátalán nem, de alapvetően mindkettő a máj méregtelenítő funkcióját kívánja helyreállítani. Megbeszélni velem a főzetkészítést a judzsinarurendeles@gmail.com email címen lehet.


104 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


bottom of page